top of page

ampbilvask er en miljøvennlig prosess som bruker damp til å vaske interiøret så vel som utsiden av kjøretøyet. Dampstråle er trygt å brukes som rengjøringsverktøy for overflatene. Denne metoden har utmerket sterilisering og rengjøringskraft. Dampvaskmetoden betraktes som en miljøvennlig tilnærming fordi den bruker en minimumsmengde vann til dampen, forhindrer unødvendig vannbruk og er utslippsfri.


 

Hvordan fungerer steam vask?


Med akkurat den nødvendige mengden varme og trykk løser dampen opp smuss og andre forurensende stoffer på overflaten. Når damp sprayes ved hjelp av en dyse som peker direkte mot et urent / skittent område, fungerer det direkte med å fjerne smusset og målrette mot alle dimensjoner. Avanserte damprengjøringsmetoder som bruker HEPA-kanaler for å filtrere støv, plukker den minste delen av dyrehår, inse

kter og andre forurensninger fra overflatene. Du kan få biltrekk, dashbordkabinett og konsoll skinnende rent og sterilisert, noe som ellers ikke hadde vært mulig ved bruk av konvensjonelle metoder. Sammenlignet med de konvensjonelle metodene for en bilvask, er damp en 'ripefri

' prosess. Ved å utelukke noen av mytene, forårsaker ikke damp skade på lakk. Damp krever høy temperatur og trykk for generering, og det anbefales derfor å ta profesjonell hjelp til vaskeservicen. Bilmaling er ikke temperaturfølsom og har en egenskap til å tåle ekstreme temperaturer.Hva er fordelene ved å bruker steam ?


  • Ripesikker teknikk Ofte med egen bilvask eller med andre profesjonelle metoder som en tunnelbilvask, er det sjanser for at børsten eller kluten (brukt i prosessen) etterlater riper eller andre flekker på overflaten. Denne risikoen blir eliminert med en dampvask, da det ikke er noen overflatekontakt overhodet. Dampen som brukes er i gassform, og denne gassen vil ikke etterlate seg riper. Etter vaskingen er det brukt en mopp eller klut for å tørke overflatene forsiktig av. Trygt for miljøet Fordelene med dampvask som inkluderer fordelene ved å forhindre avløp av avløpsvann og spare vann samt strøm, gjør det miljøvennlig. Enkel service Dampvask er revolusjonerende anvendelse av teknologi i en bilvask-tjeneste, og er en grei prosess uten maset i konvensjonelle bilvaskteknikker. Teknikken krever ikke noe omfangsrikt utstyr og blir dermed lett på driftsmessige grunner. Du kan spare kostnader og tid med den mobile tjenesten som er tilgjengelig for å hjelpe deg med tjenesten i garasjen din. Går inn i vanskelige områder Dampen fra dysen kan nå steder som ellers ikke ville være tilgjengelig med en børste eller klut. Oppvarmet gass med høy styrke som kommer ut av utløpet, vil raskt spre seg til alle kroker og kroker i bilen, noe som resulterer i lysere glans, polering og en desinfisert bil. Naturlig steriliserende effekt Du må holde bilen fri for smittsomme mikroorganismer. Bakteriene eller virusene ligger vanligvis på svært utsatte overflater, som dashbord, møbeltrekk og tepper. Dampvask renser ikke bare utsiden, men fungerer også som et desinfeksjonsmiddel for å drepe mikroorganismer som bor på dekslene. passer til alle kjøretøystyper En dampvask fungerer på alle kjøretøystyper - en klassisk bil, motorsykler, større biler eller en coupé. Dampvask er egnet for alle biler, små og store, for riktig rengjøring og desinfisering.
7 views0 comments

Din Wix Blog kommer med 8 flotte oppsett du kan velge mellom. Uansett om du foretrekker et trendy postkortlook eller du vil gå for en mer editorial stilblogg - finnes det noe flott for alle. Fra blogginnstillingene dine kan du velge det oppsettet for bloggen din som passer din stil best. For eksempel er fliser-oppsettet populært hvis du vil at besøkende skal enkelt se flere innlegg som interesserer dem.


Eller velg et klassisk kolonneoppsett som lar leserne bla nedover siden og se innleggene dine én etter én. Hvert oppsett kommer med de nyeste sosiale funksjonene bygget inn. Leserne kan enkelt dele innlegg på sosiale nettverk som Facebook og Twitter, se hvor mange personer har likt et innlegg, kommentere og mer.


Tips:

Bland og match looken. Velg ett oppsett for bloggens hjemmeside og en annen for kategorivisningen. Du kan endre oppsettet når som helst, selv etter at du har publisert bloggen din.Slik gjør du det:

  1. Gå til Innstillinger > Kategorier

  2. Klikk på ikonet med 3 punkter

  3. Klikk Rediger


Med Wix Blog deler du ikke bare stemmen din med verden, du kan også skape et aktivt nettsamfunn. Lesere kan bli engasjerte medlemmer av bloggen din, som liker å dele sine tanker, ideer og oppdage interessante mennesker.Se alle dine medlemmerLeserne kan enkelt registrere seg for å bli medlem av bloggen din og få en personlig profilside. Medlemmer kan følge hverandre og bli fulgt, de kan sjekke hverandres profiler, se hva folk har likt eller kommentert, og få varsler. Du kan se alle bloggmedlemmene ved å klikke på medlemsikonet på påloggingsfeltet.Tips: For å raskt finne enkelte medlemmer, bruk medlemssøkefeltet og sorter etter alternativ.


0 views0 comments
bottom of page